NL DE
Perfecte groepslocatie!

Bent op zoek naar de perfecte locatie voor een groepsweekend, zoals een familieweekend of een camperclub weekend? Afslag Nagele biedt hiervoor een prachtige locatie!

Onze boerderij ligt heerlijk afgelegen en biedt rust en ruimte voor wie dat zoekt. Het terrein om onze boerderij heen is grotendeels ingericht voor campers, maar we hebben ook een prachtige boomgaard waar je heerlijk kunt kamperen met een tentje. Op het terrein kunnen we minstens 15 campers kwijt. De safaritent en de studio bieden overnachtingsplek voor wie zelf geen kampeermiddel heeft. De kapberg is de plek waar ‘s avonds lekker gezeten kan worden, overdekt en bij het kampvuur.

De faciliteiten op Afslag Nagele zijn relatief luxe en bieden alles voor een heerlijk weekend. Er zijn toilet/douchefaciliteiten, er is een overdekte kapberg om samen te komen en daarnaast bieden we ook nog 2 ruimtes om met 2 personen te overnachten voor wie zelf geen kampeermiddel heeft.

Met onze lokale contacten kunnen wij het perfecte weekend voor u regelen. Denk aan een leuke activiteit in de omgeving, of een heerlijke barbecue op onze grill in de kapberg.

Wilt u meer informatie over een groepsweekend? Vul het contactformulier rechts in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken!