NL DE
Ga ook op ontdekkingstocht in de Noordoostpolder!
 • Stokerij Landwinkel Verhage

  Kom kijken bij stokerij en landwinkel Verhage, een leuke frisse, en interessante excursie over het reilen en zeilen van een fruitbedrijf met boeiende uitleg van Piet Verhage die zijn bedrijf zeer geschikt maakte voor groepsbezoek met een fantastische ontvangstruimte.

  Spannende verhalen over het bestrijden van ongedierte met oorwurmen, meekijken bij het  fruitsorteren, een kijkje in de boomgaard en in de grote koelcellen. 

  Voor[…]

  Meer
 • Kuierlatten wandelroutes

  Struinen door het boerenland, de Noordoostpolder kent een tiental wandelingen, Op de Kuierlatten genaamd. Deze wandelingen, variërend in lengte, voeren u over unieke wandelpaden door het Flevolandse Boerenland, niet over geplaveide paden, maar langs dijken, over akkers, door boomgaarden en bossen en langs cultuurhistorische bezienswaardigheden. Bekijk hier de website voor meer informatie.

   

 • IJsselmeer

  Op fietsafstand van Afslag Nagele ligt het IJsselmeer. Dit meer, dat is ontstaan in 1932 na de afdamming van een deel van de Zuiderzee, biedt vertier en activeiten voor jong en oud. Zo is er de mogelijkheid om met de boot van Urk naar Enkhuizen het IJsselmeer over te steken. 

  Daarnaast zijn vissen, zeilen en andere watersporten mogelijk op het IJsselmeer. Een ideale bestemming voor een actief dagje uit!

  Alle activiteiten en bezienswaardigheden[…]

  Meer
Stokerij Landwinkel Verhage
Stokerij Landwinkel Verhage

Kom kijken bij stokerij en landwinkel[…]

Kuierlatten wandelroutes
Kuierlatten wandelroutes

Struinen door het boerenland, de Noordoostpolder[…]

IJsselmeer
IJsselmeer

Op fietsafstand van Afslag Nagele ligt[…]