NL DE
8 & 10 mei 2020   Camperarrangement Scandinavie Weekend

8 & 10 mei 2020 Camperarrangement Scandinavie Weekend

 Gezelligheid op Afslag Nagele!

Weekend in voorbereiding!

Het weekend in het kort: All-inclusive genieten op Afslag Nagele!  Kleinschalig, gezellig en genieten, dat is het Scandinavië Weekend bij Afslag Nagele! 

Wij brengen op Afslag Nagele ook dit jaar weer het camperarrangement Scandinavie Weekend. U komt op vrijdag 8 mei 2019 aan op Afslag Nagele met uw camper. Wij brengen u op zaterdag met onze pendelbus naar het 8 kilometer verderop gelegen Schokland, alwaar u de Scandinavië Markt bezoekt. Wij halen u na afloop weer op en ‘s avonds kunt u genieten van een heerlijk Scandinavisch buffet. Denk o.a. aan gemarineerde zalm die we langzaam garen op de open grill, grote garnalen in lemon rasp dressing met bieslook en chili, op de grill gebakken tongetjes, Boerenspies met balletjes en gegrilde pikante varkensprocureur uit Zweden, aangevuld met heerlijke Scandinavische salades, genoeg  voor iedereen. Dit gecombineerd met een sfeervol vuurtje. En een drankje mag natuurlijk niet ontbreken!

Ons camperarrangement:
  • twee overnachtingen met eigen camper inclusief 2 personen
  • entree Scandinavië Markt
  • Vervoer naar en van het eiland Schokland
  • Scandinavisch Buffet, inclusief drankjes, op Afslag Nagele

Prijs voor dit arrangement  €149,50 per equipe (onder voorbehoud).  Bij minder dan 20 aanmeldingen kan dit arrangement helaas niet doorgaan.