NL DE
Camperarrangement Scandinavie Weekend 11 & 12 mei 2019

Camperarrangement Scandinavie Weekend 11 & 12 mei 2019

 Gezelligheid en authentieke Scandinavische gastvrijheid op Afslag Nagele!

Het arrangement ziet er als volgt uit:

Wij brengen op Afslag Nagele ook dit jaar weer het camperarrangement Scandinavie Weekend. U komt op zaterdag 11 mei 2019 aan op Afslag Nagele met uw camper. Wij brengen u op zaterdag met onze pendelbus naar het 8 kilometer verderop gelegen Schokland, alwaar u de Scandinavië Markt bezoekt. Wij halen u na afloop weer op en ‘s avonds kunt u genieten van een heerlijk Scandinavisch buffet. Denk o.a. aan gemarineerde zalm die we langzaam garen op de open grill, grote garnalen in lemon rasp dressing met bieslook en chili, op de grill gebakken tongetjes, Boerenspies met balletjes en gegrilde pikante varkensprocureur uit Zweden, aangevuld met heerlijke Scandinavische salades, genoeg  voor iedereen. Dit gecombineerd met een sfeervol vuurtje. En een drankje mag natuurlijk niet ontbreken!

Het weekend in het kort: kleinschalig, gezellig en genieten, dat is het Scandinavië Weekend bij Afslag Nagele! All-inclusive genieten op Afslag Nagele!

Ons camperarrangement:
  • een overnachting met eigen camper inclusief 2 personen
  • entree Scandinavië Markt
  • Vervoer naar en van het eiland Schokland
  • Scandinavisch Buffet, inclusief drankjes, op Afslag Nagele

Prijs voor dit arrangement  €122,50 per equipe.  Bij minder dan 10 aanmeldingen kan dit arrangement helaas niet doorgaan.