NL DE
Overnacht in onze 4-persoons studio!

Actief de Noordoostpolder en omgeving verkennen en op zoek naar een comfortabele overnachtingsplek? Wij bieden de oplossing met onze compleet ingerichte studio. De luxe van een appartement, maar dan op een idyllische plek in de polder. Ook ontbijt met streekproducten is mogelijk!

Deze 2 tot 4 persoons gastenkamer heeft een extra slaapkamer met twee bedden, is voorzien van vloerverwarming,  douche, separaat toilet en wifi. De keuken is ingericht om zelf lunch en een warme maaltijd te bereiden. Bij 4 personen komt de extra slaapkamer ter beschikking.

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de studio wanneer u op bezoek wilt bij een van onze campergasten, maar ook als u op doorreis bent met fiets, auto of motor, of vanwege zakelijke overnachtingen. U bent van harte welkom op Afslag Nagele!

Mogelijkheden voor grillen en ketelkoken aanwezig. Voor de actieve vakantieganger hebben wij een aantal fietsen te huur, om de omgeving te ontdekken! Schokland en Urk liggen slechts 8 tot 10 kilometer van Afslag Nagele. Bekijk hier meer informatie over wat er te doen is in de omgeving!

Tarieven :

1 overnachting : € 88,- (2 persoons), €139 (4 persoons)  d.i. € 113,00 voor 3 personen

Prijzen inclusief ontbijt à € 10,0 p.p.p.d.

Boeken zonder ontbijt is mogelijk

Tarieven zijn inclusief parkeren, sanitair-voorzieningen en toeristenbelasting.
Huisdieren zijn niet toegestaan en roken in de studio is verboden.